Een kleine update

Hallo allemaal, hierbij een kleine update!

De afgelopen dagen waren nogal druk, maar dat betekent niet dat er minder aandacht is geweest voor de muziek. Integendeel! Het duet met mijn vader begint al mooie vormen aan te nemen, het belooft iets unieks te worden. Ik was verbaasd hoe verschillend onze stemmen klinken en elkaar aanvullen, aangezien ik altijd dacht dat we qua stem zoveel op elkaar lijken…Zo zie je maar weer dat een spreekstem toch totaal iets anders is dan een zangstem! Daarnaast ben ik druk in de weer geweest met wat eigen nummers. Voor een stuk of 3 staat de basis min of meer vast, en heb ik al een goed idee welke richting het op moet. Het is allemaal nog heel pril, en ik kan jullie er nog niets van laten horen…maar daar komt binnenkort verandering in! Ik kan al wel verklappen dat er een nummer uitgebracht zal worden welke de naam “face in the sky” draagt. Uiteindelijk zal dit nummer beschikbaar komen via itunes, spotify etc. Ook wat betreft artwork wil ik dat het iets bijzonders gaat worden, en de muziek aanvult/verrijkt. Hier heb ik iemand voor ingeschakeld die mij wegblies met zijn zeer creatieve en prachtig geïllustreerde portfolio. Ik zou zeggen, houd de site in de gaten…en tot snel!

Bert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s