De wanhoop voorbij…

Voordat ik “officieel’ van start ga, wil ik iedereen bij deze nog het allerbeste toewensen voor het nieuwe jaar. Ja…ook 9 dagen na oud en nieuw 😉

Waar ik het ook even over wil hebben voordat het al oud nieuws is, is mijn laatste single “wanhoop maar niet”. Zoals beloofd zou ik nog uit de doeken doen hoe en waarom dat nummer ontstaan is. Bij deze een poging…

Sommige mensen uit mijn directe omgeving weten dat 2017 niet altijd een even makkelijk jaar voor me is geweest. En dat is natuurlijk niet erg…achteraf gezien. Ieder mens maakt het nodige mee, en alles wat in je rugzakje terechtkomt neem je weer mee als ervaring. Op het moment dat je zelf echter in zo’n lastige periode zit is het een stuk lastiger om het zo te relativeren. Vaak voelde ik me wat verloren, onzeker over de toekomst en merkte dat ik even wat vaker dan anders afstand moest nemen van allerlei prikkels. Waar een ander het juist fijn vindt om erover te praten met anderen, en alle goedbedoelde adviezen en tips met liefde accepteert…had ik juist het tegenovergestelde. Laat me gewoon maar. Even niks. Wil er niet steeds over praten…

Natuurlijk kon ik wel even in m’n schulp kruipen, maar het gevoel is niet zomaar weg. Vooral s’nachts draaiden de hersentjes overuren…en kregen heel wat informatie te verwerken. Tussen al die informatie…warempel, ideeën voor een nieuw liedje! Zie dat maar even te vangen! Alsof je een vlinder vangt tijdens een storm! En zo lig je ineens niet meer te piekeren…maar vormt zich een tekst…en een melodie! Die tekst sloeg natuurlijk op mezelf…om mezelf even tot de orde te roepen, een schop onder de kont te geven!

Wat zit je nou te piekeren? Er zijn toch genoeg kansen? Ja…oke…je moet het wel even zien, maar ze zijn er echt! 

Zo werd “wanhoop maar niet” een eye-opener voor mezelf, om vast te houden aan het goede…niet te vervallen in de wanhoop. Maar wel met als constante reminder…dat je het toch zelf moet zien/doen.

Gelukkig heeft die periode niet te lang geduurd, en heb ik enkele belangrijke knopen doorgehakt. Maar zo zie je dat in zo’n donkere periode iets heel moois kan ontstaan.

Nu het nieuwe jaar dus…veel kansen, veel mogelijkheden en vooral veel muziek! En over nieuwe muziek gesproken…26 januari komt er iets nieuws, iets héél vrolijks…daar kunnen we niet genoeg van hebben! Meer informatie volgt uiteraard!

Voor nu, een hele fijne dag en tot de volgende blog!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s