Volgende week vrijdag ; “Verloren in het Ritme”

Volgende week vrijdag (30 maart) is het dan zover! M’n 3e Nederlandstalige single zal dan verschijnen! Het bijzondere van dit liedje is, is dat ik 10 jaar geleden al een opzetje heb gemaakt met dezelfde titel. Het betrof een intro, het eerste couplet en een instrumentaal stukje…al met al niet veel meer dan 1 minuut aan muziek. Die demo bleef jarenlang in een map met allerlei korte fragmentjes en demo’s. Zo nu en dan beluister ik eens wat van die demo’s, en deze viel me direct op. Het mooie is, is dat deze qua gevoel een beetje voortborduurt op “Wanhoop maar Niet”. Qua sound valt ‘ie tussen m’n eerste 2 singles in… Meer zal ik er niet over verklappen, want over een paar nachtjes kunnen jullie hem zelf horen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s