Boekingen…

Aangezien ik geregeld de vraag krijg of ik ook te boeken ben voor optredens lijkt het me zinvol om hier een duidelijk antwoord op te geven ;

Het antwoord is nee (althans voorlopig niet), en ik zal dat toelichten.

Ten eerste vind ik vooral het maken van muziek (het schrijven, componeren e.d.) erg leuk, en dat is iets waar ik erg veel voldoening uithaal. Dit kan ik doen op tijden wanneer het mij het beste uitkomt, en bij optredens moet je toch data van te voren plannen.

Ten tweede ben ik nog niet zo lang bezig in de muziek, en vind ik het belangrijk om een repertoire op te bouwen…aangezien ik me vooral op eigen werk richt en (nog) geen covers.

Ten derde…en dit is ook niet geheel onbelangrijk ; ik ga in september beginnen met een BBL-traject (begeleider specifieke doelgroepen). Ik heb een week proef gedraaid, en dit beviel van beide kanten zo goed dat ik nu een werkplek heb. Natuurlijk wil ik me hier volledig voor inzetten, en ben ik voorzichtig met het aangaan van andere verplichtingen daaromheen.

Maar….ik blijf gewoon muziek maken en uitbrengen, immers…het is een grote passie en een hobby van me. Om de zoveel tijd kunnen jullie gewoon nieuw werk van me blijven verwachten. Optreden is vooralsnog iets voor de toekomst, wanneer ik het eraan toe heb. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s