Hallo, en meer…

…en weer was het een hele tijd rustig, kalm en stil. Voor de verandering besloot ik deze blog maar geen ‘…na de stilte pt. 3′ te noemen, maar het had maar zo gekund. Want mensen, wat gaat die tijd ongelooflijk snel! Sinds juni 2018 heb ik geen singles meer uitgebracht, en eerlijk gezegd had ik helemaal niet door dat het alweer zo lang geleden was. Liefde voor altijd kwam uit, en de maanden daarna stonden in het teken van m’n nieuwe werk/studie. Die maanden zijn met een sneltreinvaart voorbij gegaan, en voor ik het wist zaten we alweer met z’n allen in 2019. Begin januari begon het toch weer te kriebelen, en vond ik gelukkig ook weer de tijd en inspiratie om aan nieuw materiaal te werken. In de zomer had ik al wat opzetjes gemaakt en tekstjes geschreven, en hier ben ik begin januari mee verder gegaan. 1 van die nummers, stak er wat mij betreft bovenuit…een lekker vlotte meezinger. Hoe dat uiteindelijk klinkt? Daar kunnen jullie vanaf 15 februari achter komen, want dan komt “hallo, hallo…” officieel uit! Uiteraard zal ik dat ook op deze blog delen!

Een ander leuk nieuwtje is, is dat Party Opa ook een vervolg gaat krijgen. Zijn laatste single “skoum en boebelz” is ook alweer een poos uit, en het is hoog tijd dat er wat nieuws komt. Henri (Party Opa) en ik hebben een legio aan ideeën, en we hebben al besloten wat de volgende single gaat worden. Wat dat gaat worden…is nog een grote verrassing, maar houd deze blog en facebook vooral in de gaten!

Voor nu, een hele fijne avond en tot 15 februari!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s