Wat geweest is en wat komen gaat…

Zo, dat is weer eventjes geleden! De oplettende lezer heeft gezien dat er een poos geen nieuws meer op deze site is geplaatst. En inderdaad…ik moest zelf ook wel even slikken toen ik zag hoe lang geleden dat inmiddels al weer is.

De afgelopen tijd heeft corona grotendeels bepaald hoe onze levens er uit kwamen te zien. We hebben allemaal de talloze nieuwsberichten gelezen en gehoord….de maatregelen zelf ondervonden. Allemaal weer even pas op de plaats, om het maar zo te zeggen.

Mijn laatste Nederlandstalige single is in mei 2020 uitgebracht. Het was een ge-update versie van het nummer die ik al eerder had uitgebracht. Bedoeld als steuntje in de rug voor veel mensen die gebukt gingen onder de corona ellende.

In de tussentijd heb ik me volop gericht op de studie (persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen) en is deze bijna afgerond. Joepie! Muziek is in de tussentijd natuurlijk wel doorgegaan, zij het op een lager pitje.

Ik heb diverse teksten geschreven, composities uitgewerkt, demo’s opgenomen etc. Ook ben ik meer gaan samenwerken met René Hage (zijn muziek kun je o.a. hier beluisteren ; https://www.youtube.com/channel/UCqXwP5x_0uujDykjQmhLIDg en met Michael Kes. Beiden met een hele andere muzikale insteek waar ik veel van opgestoken heb.

Mede door die samenwerkingen ben ik nu op een punt terecht gekomen om mijn muzikale avontuur naar een ander niveau te tillen. Ik ben me meer gaan focussen op andere muziek, heb besloten om weer terug te gaan naar Engelstalige teksten en…heb besloten om voortaan thuis alleen nog maar demo’s te maken. Het echte werk gaat namelijk ergens anders gebeuren!

Ik heb recent een heel fijn gesprek gehad bij Neo Music in Bovensmilde. Een studio met een schat aan ervaring en mooie producties! De manier van werken sprak me direct aan en ik kon op een fijne manier m’n eigen ideeën naar voren brengen. De volgende stap is dus gezet! Na de zomer zal er dan ook gewerkt worden aan nieuwe muziek! Hoe tof is dat!

En….wat ook bijzonder is, mijn eerste single bij Neo Music zal een bewerking zijn van “verdrinken in je ogen”! Ik kan jullie alvast beloven, dat gaat heel bijzonder worden!

Dat was het voor nu, blijf gezond en tot snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s